Artikler

Oliven i smarte snackposer

arrow_backTil oversigten

22. februar 2024 | Carl B. Feldthusen

Lige til at spise på farten!

Håndplukkede oliven fra det græske fastland med masser af smag og bid. Samme enestående kvalitet, som du kender fra Feldthusen, men pakket i smarte genlukkelige poser og uden tilsat lage.

Hver karton indeholder 2 displays med 8 poser i hver, lige til at sætte frem:
- i baren/minibaren.
- på festival- og campingpladser.
- til mødefaciliteter.
- i cafeer og kantiner.
- i kiosken.
- på foodmarket.


I Grækenland er olivendyrkning en ældgammel praksis, der har dybe rødder i landets kultur. Vores oliven dyrkes i olivenlunde på stejle skråninger i klippefyldte områder. Dyrkningen involverer omhyggelig pleje, beskæring og vanding, for at sikre optimal vækst og kvalitet. Det milde græske vejr er helt perfekt til dyrkning af oliven og flere af træerne er flere hundrede år gamle. De behandles med stor respekt og forsigtighed for jo ældre træerne er, jo bedre oliven producerer de.

Kalamata oliven, en ikonisk sort fra Grækenland, er kendt for sin karakteristiske mørke farve, mandellignende form og fyldige smag. Olivene modner naturligt i solen så de opnår den mørke farve og intense aroma inden de bliver plukket. Vores grønne oliven er kendt for deres faste tekstur og unikke smag, der balancerer mellem salt og let bitterhed. Alle oliven er håndplukket og nøje sorteret. I middelhavskøkkenet er oliven en klassisk og uundværlig ingrediens. I det danske køkken er de blevet et populært tilvalg - som nu også kan nydes på farten.

Artikel er skrevet af:

Carl B. Feldthusen

Vi er en af de førende distributører af fødevarer og olier til det nordeuropæiske marked.

Carl B. Feldthusen blev grundlagt i 1916, og kunne derfor fejre 100 års jubilæum i 2016. Det er vi selvsagt meget stolte af, og vores lange tilstedeværelse i fødevarebranchen, samt vores historie har formet os til dem, som vi er i dag. Grundpillen i vores tilgang til vores kunder og leverandører er at bruge denne viden og erfaring til at skabe et moderne Feldthusen, som skal skabe værdi, vækst og tryghed for alle, som handler med os.

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Jesper Mann

Carl B. Feldthusen

På messen

Jesper Mann

Winnie Arentzen

Carl B. Feldthusen

På messen

Winnie Arentzen

Melissa Danielsen

Carl B. Feldthusen

På messen

Melissa Danielsen

Katarina Coello Poulsen

Carl B. Feldthusen

På messen

Katarina Coello Poulsen

Michael Sander

Carl B. Feldthusen

På messen

Michael Sander

keyboard_arrow_up