Artikler
Surdejs-pizzabunde
arrow_backTil oversigten23. januar 2024 | Foodpeople A/S
Intet slår en pizza, der kommer rygende varm ud af ovnen. Sejsprøde skorper, en saftig krumme og en karakterfuld smag af surdej. Vores håndformede surdejs-pizzabunde er bagt efter napolitansk forbillede, så du lynhurtigt kan skabe en stor pizzaoplevelse derhjemme.
I over et år har vi eksperimenteret med hævetider, meltyper og surdej, og vi er nu stolte over at kunne byde velkommen til to nye medlemmer af Il Fornaio-pizzafamilien: Rossa og Bianca. To surdejs-pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede med fyldige, velsmagende skorper og klassiske mørkbagte leopardpletter.
Pizzabundene er bagt med surdej, og i kombination med den lange hævetid på mellem 48 og 72 timer får dejen de bedste betingelser for at udvikle både elasticitet og en fin og let syrlig smag. I vores italienske bageri håndformer vi hver enkelt bund, som derefter får en tur i den glohede stenovn.
Hvis du ønsker at nørde håndværket bag vores pizzabunde – alt fra valg af økologiske mel til surdej og biga – kan du læse mere her.
Resultatet er en pizzabund, der er en smagsoplevelse i sig selv. Du skal blot toppe med dine yndlingsråvarer og bage pizzaen i 4 minutter ved 225 grader, før du kan servere en friskbagt surdejspizza af kompromisløs kvalitet.
Pizzabundene findes i to varianter, og i bedste napolitanske stil kalder de på