Artikler

Surdejs-pizzabunde

arrow_backTil oversigten

23. januar 2024 | Foodpeople A/S

Intet slår en pizza, der kommer rygende varm ud af ovnen. Sejsprøde skorper, en saftig krumme og en karakterfuld smag af surdej. Vores håndformede surdejs-pizzabunde er bagt efter napolitansk forbillede, så du lynhurtigt kan skabe en stor pizzaoplevelse derhjemme.

I over et år har vi eksperimenteret med hævetider, meltyper og surdej, og vi er nu stolte over at kunne byde velkommen til to nye medlemmer af Il Fornaio-pizzafamilien: Rossa og Bianca. To surdejs-pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede med fyldige, velsmagende skorper og klassiske mørkbagte leopardpletter.

Pizzabundene er bagt med surdej, og i kombination med den lange hævetid på mellem 48 og 72 timer får dejen de bedste betingelser for at udvikle både elasticitet og en fin og let syrlig smag. I vores italienske bageri håndformer vi hver enkelt bund, som derefter får en tur i den glohede stenovn.

Hvis du ønsker at nørde håndværket bag vores pizzabunde – alt fra valg af økologiske mel til surdej og biga – kan du læse mere her.

Resultatet er en pizzabund, der er en smagsoplevelse i sig selv. Du skal blot toppe med dine yndlingsråvarer og bage pizzaen i 4 minutter ved 225 grader, før du kan servere en friskbagt surdejspizza af kompromisløs kvalitet.

Pizzabundene findes i to varianter, og i bedste napolitanske stil kalder de på

Artikel er skrevet af:

Foodpeople A/S

Foodpeople ønsker at være en kompromisløs og toneangivende fødevarevirksomhed, der udfordrer den etablerede fødevarebranche. Vi er en virksomhed, hvor stolte kulturer og en bærende passion for mad mødes.

Vi er naturligvis økologiske. Vi mener, at man kan smage håndværket og den ærlige råvare. Vores udgangspunkt findes i italienske og danske håndværks- og gourmet traditioner – med udspring i vores københavnske bagerkollektiv bestående af Il Fornaio, Jalm&B og Trianon. Il Fornaio er kompromisløst italiensk bagværk og specialiteter, mens Jalm&B repræsenterer et nutidigt twist på nordisk bagvær

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Nick Rasmussen

Business Unit Manager - Foodservice

Foodpeople A/S

På messen

Nick Rasmussen

Thomas Valentin

Salgskonsulent - Foodservice

Foodpeople A/S

På messen

Thomas Valentin

keyboard_arrow_up