Artikler

Valrhona Kidavoa mælkechokolade 50%

arrow_backTil oversigten

11. marts 2024 | CBP A/S

Valrhona Kidavoa har en unik smag af banan. Til at frembringe den unikke smag og syre i Kidavoa, har Valrhona anvendt en speciel teknik, hvor de dobbeltfermenterer kakaobønnerne.

Valrhona fermenterer kakaobønnerne, som de plejer, men tilføjer derefter en ekstra fermenteringsproces, hvor de tilsætter bananpulp fra de bananer, som er høstet fra samme jord som øens kakao. Denne proces er med til at give Kidavoa sin unikke og naturlige aromatiske smag af banan.

Kidavoa er en mælkechokolade med et relativt højt kakaoindhold på 50%. Smagen er derfor rig på kakao, til at være en mælkechokolade. Af mindre fremtrædende smagsnoter kan nævnes, at den også er frisk og frugtig.

Prøv den i en creme anglaise mousse, en cremeux eller i en glaze sammen med Absolu Cristal neutral glaze fra Valrhona.

Kom forbi stand 9520 i Hal M og smag vores luksus Valrhona kager, der indeholder en chokolademousse lavet på Kidavoa.

Flere artikler fra CBP A/S

Artikel er skrevet af:

CBP A/S

CBP står ved din side som din samarbejdspartner. Vi præsenterer et professionelt sortiment af bagervarer og tilbyder skræddersyet rådgivning. Vi investerer i din faglige udvikling som bager og sørger for, at både du og dine kolleger er opdaterede med de seneste trends, tendenser og markedsindsigter inden for branchen. Vores fokusområder inkluderer lønsomhed samt optimering og innovation af produktionsprocesser. Alt dette leveres med en ufravigelig forpligtelse til kvalitet, miljø og fødevaresikkerhed.

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Thomas Storm

Markedschef Foodservice

CBP A/S

På messen

Thomas Storm

Mikkel Mulvad

Distriktschef Foodservice Midt- og Nordjylland

CBP A/S

På messen

Mikkel Mulvad

Regine Klausholm

Distriktschef Foodservice Fyn og Sjælland

CBP A/S

På messen

Regine Klausholm

keyboard_arrow_up