Se områder og haller på Foodexpo


Besøg de mange spændende områder og få føling med fremtidens fødevarer.
 

 

 

Oplev 10 haller fyldt med det bedste fra Fødevarebranchen

Her kan du se nogle af de mange områder, du kan opleve på Nordens største fødevaremesse.
Vil du se, hvilke aktiviteter, der sker i løbet af de tre messedage, finder du det hele i aktivitetsprogrammet:

Se aktivitetsprogram

 

De små, niche, gourmet udstillere holder til i Hal D

I Hal D har du mulighed for at møde leverandører af specialiteter, delikatesser og gastronomiske produkter til fødevarebranchen. 

Smag på lækre produkter i autentisk markedsstemning i områderne Food Market og Gastronomitorvet, hvor du kan finde lækre specialiteter og delikatesser i inspirerende og stemningsfulde omgivelser.

Det er også i Hal D, du finder iværksætterområdet FoodStartUp.

Køkken og bordækning samt maskiner holder til i Hal L

På Foodexpo 2024 omdannes gangen ved Hal E til et smukt
udstillingsområde med otte flotte og moderne bordopdækninger.

Her giver udvalgte udstillere deres bud på sæsonbetonede og højtidsbestemte
borde, som skal inspirere til den helt rette stemningsfulde borddækning.

 

Kaffe, kaffeautomater og arbejdsbeklædning på Foodexpo

I Hal E samler vi leverandører indenfor arbejdsbeklædning. Udstillerne står klar til at klæde dig på med de seneste produktnyheder indenfor arbejdsbeklædning til fødevarebranchen. 

Som noget nyt danner Hal E også rammerne for et modeshow med fokus på workwear til HORECA segmentet. Modeshowet bliver lavet i samarbejde med nogle af udstillerne i Hal E, og modellerne kommer til at fremvise en bred vifte af forskellige arbejdsuniformer indenfor fødevarebranchen. 

Læs mere om modeshowet her

Foodexpo Butikstorvet logo

I Foodexpos nye eventområde Butikstorvet kombineres autentisk markedsstemning med spændende udstillere, arbejdende torveboder samt relevante indlæg og debatter.

Her sættes der fuld fokus på de tendenser, udfordringer og temaer, som præger detailhandlen i både de mindre specialbutikker og overordnet i hele branchen. Det er også her, du kan opleve det gode madhåndværk i de fire torveboder, Slagterbutikken, Fiskehandleren, Osteboden og Bageriet.

Se mere her

Foodexpo stand med slagterprodukter

I Hal F samles leverandører af maskiner, butiksinventar, udstyr og produkter til detailhandlen.

Her kan du besøge det nye område, Butikstorvet, som alle messedage vil emme af hyggelig torvestemning med foredrag, torveboder og spisested.

Det er også i Hal F, du kan opleve nogle af landets dygtigste bagere når de dyster i de prestigefulde konkurrencerne Danmarks bedste Konditor, Danmarks bedste Bager, Danmarks bedste Romkugle. Derudover vil der også være spændende konkurrencer for slagtere, fiske-og ostehandlere

Se aktivitetsprogrammet her 
 

I Naturens Spisekammer er der fokus på de plantebaseret, de bæredygtige og økologiske produkter

I Naturens Spisekammer er det bæredygtige, det økologiske og det plantebaserede på menuen. Vi kommer til at dyrke "fra-jord-til-bord"-konceptet. Det gør vi gennem fire aktivitetsområder, hvor du kan komme i Marken og høste samt blive klogere på afgrøder, få fingrene i råvarerne i Grovkøkkenet, spise plantebaseret mad i Gårdhaven og finde ny inspiration på Gårdspladsen.

Læs mere om Naturen Spisekammer her

 

Oplev det spændende møbel og interiør univers i de tre J-haller

I J-hallerne har du mulighed for at møde leverandører af møbler og interiør til restaurationsbranchen. 

Derudover kan du opleve restaurant Tapas Haven, et unikt restaurantkoncept, der trækker inspiration fra de pulserende gader i Madrid. Den spanske sjæl møder nordisk elegance. 

Restaurantkonceptet er designet af indretningsarkitekt Jeanett Risom.

Læs mere om Tapas Haven her 

Oplev det spændende outdoor univers på Foodexpo

Som noget nyt på Foodexpo 2024, så bliver Hal J3 forvandlet til et sandt outdoor univers. 

Bliv inspireret til hvordan du kan indrette og optimere dine udendørsarealer, og dermed forlænge udendørssæsonen på dit hotel, restaurant eller café.

Hallen vil byde to hyggelige aktivitetsområder: Et sted, hvor vi viser, hvordan udendørsområder kan forvandles til stemningsfulde oaser, som forlænger sæsonerne samt et udendørsområde med vildmarksbade, telte og ildsteder.

Bar-Scenen på Foodexpo

I Hal K finder du et stort udvalg af spændende leverandører af barudstyr og udstyr til f.eks. vinkældere.

I Hal K finder du desuden udstillere indenfor vin og spiritus, drikkevarer samt mulighed for at gå på opdagelse i IT og betalingsløsninger. 

Bar-Scenen på Foodexpo

På Bar-Scenen kan du både opleve professionelle bartendere dyste i spændende discipliner, og samtidigt blive klogere på vin og spiritus, når scenen også danner rammen om inspirerende talks og foredrag.

Bar-Scenen finder du i Hal K, hvor der også vil være udstillere indenfor barudstyr, drikkevarer, tilbehør til barer, caéer, restauranter og hoteller samt mulighed for at gå på opdagelse i IT og betalingsløsninger. 

Se mere her

It & Betalingssystemer på Foodexpo

I Hal K kan du møde spændende leverandører indenfor IT, software & Betalingsløsninger og få masser af inspiration til nye, smarte løsninger, som gør hverdagen og arbejdsgangene nemmere i din virksomhed. 

Vin & Spiritus - WineExpo på Foodexpo

I WineExpo kan du smage på vin og spiritus i smukke og rolige omgivelser

Her er der plads til fokus og fordybelse, og i WineExpo finder du et stort udvalg brands inden for vin og spiritus, og du får rig mulighed for at smage på og høre om de forskellige mange vintyper. 

Bemærk at WineExpo er et lukket område, hvor kun besøgende inviteret af en udstiller i området kan få adgang. 

Se mere her

Gå på opdagelse i Hal M, hvor alle de store brands holder til

Mød din næste leverandører af inventar og udstyr til dit professionelle køkken eller butik på Foodexpo - eller læg vejen forbi din eksisterende leverandør og se alle nyhederne. 

Hvad enten du er på udkig efter maskiner eller inventar til professionelle storkøkkener, butiksinventar, kantineinventar, kaffeautomater, hygiejne- og rengøringsprodukter, fødevareemballage, engangsservice, borddækning eller andet finder du det store udvalg lige her på Foodexpo.

Storkøkkenudstyr findes primært i Hal L, mens kaffeautomater og butiksinventar findes i hhv. Hal E og F. Men også mange andre steder på messen finder du spændende udstyr, maskiner og inventar.

Gå på opdagelse i Hal M, hvor alle de store brands holder til

I Hal M kan du gå på opdagelse i masser af spændende produkter og nyheder fra større fødevareproducenter fra både ind- og udland.

Se haloversigten for Foodexpo 2024 
 

Haloversigt Foodexpo 2024

keyboard_arrow_up