på Foodexpo 2024

Dagrofa Foodservice

M 9910

F 5404

Der sker stadig store forandringer på den globale og især den danske madscene, og vi har et stort ansvar – et MADansvar – som grossist, leverandører, specialister og producenter for, hvor vi er på vej hen som branche. Vores gæster skal gå på opdagelse, fodres med inspiration og guides i den rigtige retning mod en bedre fremtid.

Den udelukker ikke det traditionelle, men inviterer til at fremhæve det, der gør os unikke, og sikre madscenen for fremtidens generationer i tæt sammenspil med høj faglighed og smag.

Vi fortsætter rejsen mod målet; at blive foodservicebranchens bedste samarbejdspartner og sætter stadig nye målsætninger.
Vi ser frem til at styrke partnerskaber og tage MADansvar for den del af fødevarebranchen, vi hver dag bevæger os i.
Vi vil stadig inspirere de dygtige kokke ude i køkkenerne, fremme og forme fremtidens
køkkenpersonale, sætte ansvarlighed for kloden øverst på menuen, nørde helt ned i detaljen og dele ud af faglighed, ekspertise og kærlighed til mad og alle dens herligheder.

Mød os på Foodexpo 2024

Niels Beier

Direktør, Grambogård/Dagrofa Foodservice Kød & Fjerkræ

Kontakt

Niels Beier

Poul Larsen

Direktør, HKI Ost

Kontakt

Poul Larsen

Stefan Nordahl-Pedersen

Salgschef. HKI Ost

Kontakt

Stefan Nordahl-Pedersen

Rikke Gryberg

Fagkonsulent, Grøn Fokus

Kontakt

Rikke Gryberg

Stefan Skov-Jespersen

Adm. Direktør, Grøn Fokus

Kontakt

Stefan Skov-Jespersen

Katrine Dahl Pind

Kategorichef, Frugt & Grønt

Kontakt

Katrine Dahl Pind

Gitte Riise

Fagkonsulent, Frugt & Grønt

Kontakt

Gitte Riise

Jørgen Møller

Fagkonsulent, Fisk & Skaldyr

Kontakt

Jørgen Møller

Artikler skrevet af Dagrofa Foodservice


Cases skrevet af Dagrofa Foodservice


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodexpo.

keyboard_arrow_up