Artikler

Café Gran, Horsens

arrow_backTil oversigten

28. november 2023 | Thors Design ApS

Midt i Horsens finder man den charmerende Café Gran, hvor man både kan opleve god mad og hyggelig stemning. Hos Café Gran har man stor passion for madlavning, der er lavet fra bunden af, med friske og simple råvarer. Caféen er desuden kendt for jævnligt at afholde intimkoncerter, hvor de inviterer kendte artister til at optræde for et begrænset antal gæster.

Til caféen har Thors Design leveret følgende møbler: Globe plankeborde, Gaia plankeborde, lounge borde, caféborde, Askeskål i stål på unika Azobé sokkel, konsolborde i forskellige størrelser og højborde.

Café Gran valgte at indrette med møbler fra Thors Design, da de passede ind i det tema, ejerne havde bestemt til caféen: ”Vi kunne godt lide møblernes rustikke og nordiske stil, der passer til det skovtema vi har i caféen. Vi kan også lide, at de ting, vi har, giver en stemning, og det synes vi møblerne gør. Den her rustikhed og varme i møblerne kan vi rigtig godt lide.”, fortæller medejer af Café Gran, Rasmus Sandholm.

Caféen fremstår som et hyggeligt sted, hvor man har lyst til at hænge ud i mange timer. Træmøblerne fra Thors Design kommer til sin ret i en indretning, der er rustik med træmaterialet som går igen både i møblerne og på vægge, samt rå murstensvægge. Café Gran er, trods et valg af interiør i overvejende mørke farvenuancer, lys og indbydende og med en utrolig stilfuld borddækning, man ikke ser så ofte hos caféer.

Om samarbejdet med Thors Design siger Rasmus Sandholm: ”Det er helt perfekt. Det var et godt og personligt samarbejde. Møblerne lever 100% op til forventningerne. De er stadigvæk som ”nye”. De brugstegn vi ser på møblerne er en charme.”
Vi er tilmed glade for samarbejdet, der startede for seks år siden, hvor de første møbler blev leveret. Desuden er vi tilfredse med, at så mange forskellige typer træmøbler kunne komme i spil i indretningen. Vi vil til enhver tid anbefale at besøge caféen.

Rasmus Sandholm slutter af med at sige, at han anbefaler møblerne ofte, både til private og virksomheder.

Artikel er skrevet af:

Thors Design ApS

Thors Design er en dansk design virksomhed specialiseret i at upcycle bolværk fra nedlagte danske færgelejer til unikke, patinerede møbler med karakter og sjæl. Vores møbler egner sig fantastisk til at benytte både inde og ude. De er skabt af kernetræ fra en af de hårdeste træsorter i verden og kendetegnet ved at være massive, minimalistiske, brugsstærke, holdbare og så godt som vedligeholdelsesfrie. Møblerne kræver derfor ingen former for træbehandling og kan stå ude hele året. Møblernes tyngde betyder desuden at møblerne er naturligt stjælefrie.
Alle vores møbler bliver fremstillet i Danmar

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Lisa Plasmann

Key Account Manager

Thors Design ApS

På messen

Lisa Plasmann

Nanna Thor

Key Account & Events Manager

Thors Design ApS

På messen

Nanna Thor

keyboard_arrow_up