Cases

Grambogård X REDUCED – sammen reducerer vi madspild

arrow_backTil oversigten

30. november 2023 | Dagrofa Foodservice

I REDUCED og Dagrofa Foodservice er vi enige om, at respekt for dyr, mennesker og klode kan smages.

For det handler ikke kun om, at et dyr, der har haft det godt, smager bedre, men også om, at intet skal gå til spilde. Derfor er vi gået sammen i en fælles mission om at skabe en række nye kvalitetsfonder, udviklet med teknologien
og smagsekspertisen hos REDUCED og baseret på benene, som er tilovers, når de kyndige slagtere hos Dagrofa Foodservice, har brugt alt andet.

Sammen reducerer vi madspild og skaber madoplevelser i særklasse. Det er respekt, der kan smages.

Produkterne
Med samarbejdet mellem Dagrofa Foodservice’ brand Grambogård og REDUCED forener vi det bedste fra to verdener: Grambogårds høje standarder for dyrevelfærd og kyndige slagterhåndværk og REDUCED’s innovationsteknologi og erfaring med at skabe kvalitetsprodukter baseret på råvarer, der ellers ville være gået til spilde.

Det er der indtil videre kommet fire fantastiske produkter ud af. Alle udviklet af REDUCED og Dagrofa Foodservice’ dygtige kokke og alle sprængfyldte med smag:

l Demi glace
l Oksefond
l Kalve Espagnole
l Fond af Velfærdsgris


Læs mere og se opskrifter på dgfs.dk

Flere artikler fra Dagrofa Foodservice

Casen er skrevet af:

Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice er førende inden for foodservicesektoren i Danmark, betjener alt fra lokale caféer til Michelin-restauranter og er kendt for vores brede sortiment med over 30.000 unikke varenumre. Med en dyb indsigt i kundernes behov og tæt samarbejde med leverandører både nationalt og internationalt, tilbyder vi skræddersyede fødevareløsninger gennem vores unikke formatportefølje. Siden 2004 har vores dedikation gjort os til både en professionel fødevarepartner og en kvalitetsleverandør, hvor vores specialister leverer præcis det, du behøver, uanset om det er sæsonbetonet, lokalt eller ek

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Niels Beier

Direktør, Grambogård/Dagrofa Foodservice Kød & Fjerkræ

Dagrofa Foodservice

Niels Beier

Poul Larsen

Direktør, HKI Ost

Dagrofa Foodservice

Poul Larsen

Stefan Nordahl-Pedersen

Salgschef. HKI Ost

Dagrofa Foodservice

Stefan Nordahl-Pedersen

Rikke Gryberg

Key Account Manager

Dagrofa Foodservice

Rikke Gryberg

Stefan Skov-Jespersen

Adm. Direktør, Grøn Fokus

Dagrofa Foodservice

Stefan Skov-Jespersen

Katrine Dahl Pind

Kategorichef, Frugt & Grønt

Dagrofa Foodservice

Katrine Dahl Pind

Gitte Riise

Fagkonsulent, Frugt & Grønt

Dagrofa Foodservice

Gitte Riise

Jørgen Møller

Fagkonsulent, Fisk & Skaldyr

Dagrofa Foodservice

Jørgen Møller

keyboard_arrow_up