Dansk håndværk og stolte mølletraditioner
Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.
Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.
Valsemøllen for fagfolk er klar, og vi glæder os til møde dig, fagfolk til fagfolk, med inspiration, pop up-bageri, de nyeste bagetrends og -tendenser indenfor brød og bagværk, produktnyheder, smagsprøver og ikke mindst fejring af vores 125 års jubilæum.
Kom forbi vores stand M9864, hvor der vil være rig mulighed for at møde Valsemøllens konsulenter og udviklingsbagere til en snak om, hvordan vi bedst kan supportere dig som kunde.
KOM FORBI TIL:
– Pop-up bageri, smag og duft bagværket
– Årets produktnyheder
– Nyt trendmagasin om bagværk
– Smørrebrød fra Jesper Panorama
– Spritnyt jubilæumsmagasin
– Opskrifter og vejledning fagfolk til fagfolk
Ses vi?
Mød os
Lisbeth Stieglitz
Konsulent, Bageri
Konsulent for Midt- og Nordsjælland, Storkøbenhavn og Fyn. Mobil: +45 21427889
KontaktErik Olsen
Produktudvikler + Konsulent, Bageri
Produktudvikler + Konsulent for Sydsjælland, Vestsjælland, Møn og Lolland-Falster. Mobil: +45 40511987
KontaktThomas Hansen
Salgschef Bageri
Lars Eriksen
Udviklingschef Bageri
Susan Bayer Hejsel
Produktudvikler
Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodexpo.