Rid med på den grønne bølge og bliv klogere på bæredygtighed
Få kvalitative og brugbare tips til, hvordan netop din virksomhed kan gå fra snak til handling, når det kommer til arbejdet med bæredygtighed. Glæd dig til at høre 4 forskellige oplæg, og slut dagen af med en uformel frokost i inspirerende rammer på Foodexpo.
Se programmet herunder.
For at deltage i eventet er tilmelding påkrævet. Tilmeldingen er lukket.
Men du er mere end velkommen til at komme forbi Gårdspladsen og høre alle oplæggene.
Sted: Foredragsscenen Gårdhaven i Hal H
Program:
11.00 - 11.05: Velkomst og indledning
Mogens Werge, CSR & Public Affairs Manager, Mærkevareleverandørerne
Velkomst og kort indledning til den kommende lovgivning inden for ESG-rapportering
11.05-11.15: Producentansvaret for emballage
Marit Vedelsdal, Medlemschef i VANA
Bliv klogere på tidsplan, actions og konsekvenser af det nye producentansvar for emballage, der træder i kraft den 1. juli 2025 – og hvordan det påvirker din forretning
11.15-11.25: Klimamærkning og klimamåling
Mogens Werge, CSR & Public Affairs Manager, Mærkevareleverandørerne
I dette indlæg kan du høre meget mere om status på arbejdet med udarbejdelsen af det nye klimamærke, og samtidigt få gode tips til, hvordan du kan hjælpe forbrugerne med at vælge fødevarer med et lavere klimaaftryk.
11.25-11.35: "Branchestandard for digital ESG rapportering"
Birgitte Wad, ESG Chef, DRC - Danske Restauranter & Caféer
Bliv klogere på de nye rapporteringskrav om målbarhed og dokumentation, som skal understøtte den bæredygtig omstilling indenfor både klima, miljø og sociale forhold.
11.35 – 12.00: Paneldebat om bæredygtighed
Fire spændende debattører fra hver sin del af branchen kommer med deres bud på, hvilke udfordringer, de ser i arbejdet med bæredygtighed, og hvordan vi alle kan blive bedre til at samarbejde. Deltagere:
- Michael Allerup Nielsen, Næstformand, Kost og Ernæringsforbundet
- Betina Bergmann Madsen, Chefkonsulent, København Kommune
- Jan Kristensen, Development Manager, Dansk Cater
12.00-12.30: Frokost
Der er reserveret bord i Restaurant Gårdhaven i Hal H, som serverer en lækker forokosttallerken bestående af kålpakke med ristede nødder og briochecreme, confiteret jordskok med rygeost, dækket af sprøde urter, sauté af byg med brunet smør, svampe, røget squash og pickles af sommerens grønt samt kartoffelfocaccia med vores smør. Hertil økologisk saft.