Danmarksmesterskaberne for bartendere™

Mærk suset, energien og kreativiteten, når professionelle bartendere dyster på Bar-Scenen

Oplev nogle af landets dygtigste bartendere dyste på Bar-Scenen

Mærk suset, energien og kreativiteten, når professionelle bartendere går på Bar-Scenen for at dyste i to spændende discipliner, og bliv samtidig klogere på vin og spiritus, når scennen danner rammen om inspirerende talks og foredrag.

De to første messedage bliver der garanti for et fantastisk og festligt sceneshow, når nogle af landets dygtigste bartendere bruger deres mixologi-evner til at skabe exceptionelle cocktails og mocktails. På messens sidste dag kan du fordybe dig i foredrag, talks og smagninger med vin og spiritus som omdrejningspunkt.

Det hele foregår på Bar-Scenen i Hal K - og du er inviteret med!

Bartenderkonkurrencer på Foodexpo

Søndag den 17. marts: 
Danmarksmesterskaberne i Mocktails™

Mocktails er en forholdsvis ny trend, som for alvor er begyndt at bide sig fast hos danskerne. De lækre, alkoholfri drinks giver smags- og duftoplevelser i særklasse, og  professionelle bartendere landet over eksperimenterer på livet løs med nye kombinationer.

Søndag på Foodexpo kan du overvære et fantastisk sceneshow, når nogle af landets bedste bartendere dyster i Danmarksmesterskaberne i Mocktails. Et udvalgt panel af smagsdommere bedømmer hver enkelt mockatil ud fra blandt andet smag og kreativitet, og kårer til sidst én samlet vinder. 

Konkurrencen, som afholdes af Konkurrencen, som afholdes af Bartender.dk by Mixology International, starter kl. 10.00 på Bar-scenen i Hal K og forventes at slutte med præmieoverrækkelse ca. kl.15.00. Deltagernavne offentliggøres primo marts.

Er du bartender? Tilmeld dig konkurrencen her senest 1. marts

Danmarksmesterskaberne i Mocktails på Foodexpo

Mandag den 18. marts: Danmarksmesterskaberne i Cocktails™

Kom med, når nogle af Danmarks dygtigste bartendere går på scenen for at imponere både dommere og publikum med deres bud på deres bedste cocktail. Bartenderne sammensætter cocktailen ud fra en spiritusbase og udvalgte produkter, men ellers er det op til deltagernes egne evner, kreativitet og fantasi at sammensætte lige netop den cocktailk, der skal sikre sejren hos dommerne.

Deltagernes cocktails vil løbende blive serveret for et panel af smagsdommerne, som bedømmer deltagernes bud individuelt, hvorefter der findes én samlet vinder af hele konkurrencen. 

Konkurrencen, som afholdes af Bartender.dk by Mixology International, starter kl. 10.00 på Bar-scenen i Hal K, og forventes at slutte med præmoieoverrækkelse ca. kl 16.30. Deltagernavne offentliggøres primo marts.

Er du bartender? Tilmeld dig konkurrencen her senest 1. marts

Danmarksmesterskaberne i cocktails på Foodexpo

Tirsdag den 19. marts: 
Workshops og masterclasses

Bliv inspireret, lær, og nyd smagen af ekspertise!

Tirsdag den 19. marts er Bar-Scenen dedikeret til nærværende og involverende workshops og masterclasses, som er kurateret med omhu for at sikre, at du får en dybdegående indsigt og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Hver enkelt session præsenteres af eksperter inden for deres område, der deler deres viden, passion og unikke indsigter med dig, og giver dig mulighed for at udforske og lære mere om nogle af de mest bemærkelsesværdige brands og produkter inden for bartending og gastronomi.

Dyk ned i verdenen af smag, kvalitet og innovation, mens du udforsker de nyeste lanceringer og mesterværker inden for branchen. Uanset om du er en professionel bartender, madentusiast eller bare nysgerrig på at opdage nye smagsoplevelser, vil der helt sikkert være noget for dig.

Kl. 10.30-11.00: Workshop #1: "Monin Pure - Ny Lancering"

Oplev Monin's seneste lancering, Monin Pure, på Foodexpo. Monin er kendt for deres bar, kaffe og cocktail sirupper, men denne gang tager de dig med på en smagsrejse med deres helt nye serie, der er uden tilsat sukker eller minimalt tilsat. Fokus er på kvalitet og den "rå smag" af ingredienserne.

Præsenteret af Alexandre Lapierre, Senior Beverage Expert MONIN

Kl. 11.15-11.45: Workshop #2: "Stauning Whisky i cocktails"

Whisky er den perfekte spiritus i en velmixet cocktail. Det ved de hos danske Stauning Whisky, der nyder at bruge deres vestjyske dråber i totale smagsoplevelser. I denne workshop vil Bo Nygaard Larsen, der er Business Development Manager hos Stauning, fortælle den korte historie om det prisbelønnede destilleri og præsentere den helt nye whisky, Høst. Den indeholder byg og rug, er modnet på både nye fade og bourbonfade. Det gør den blød og lækker, og med blot 40,5 % er den en god introduktion til whiskyens verden. Undervejs bliver der serveret Høst, både neat og som en del af en cocktail. Lige til at drikke og til at blive inspireret af.

Præsenteret af Bo, ekspert inden for Stauning Whisky.

Kl. 12.00-12.30: Workshop 3: " Akvavit, ej blot til lyst"

Forfatter, underviser og akvavitmager Sune Urth fra Copenhagen Distillery hiver os gennem akvavittens brogede historie fra apotekerlaboratorie til frokostbord. Det bliver lærerigt og underholdende. Der vil være smagsprøver.

Præsenteret af Sune Urth fra Copenhagen Distillery.

Se alle tirsdagsaktiviteter på messen her

 

Danmarksmesterskaberne i Mocktails på Foodexpo

keyboard_arrow_up