Artikler

Gazelle Diplom 2023

arrow_backTil oversigten

10. januar 2024 | SFT Logistics A/S

Vi er stolte og beærede over at meddele, at vores virksomhed har modtaget Gazelle Diplommet for 2023! Denne anerkendelse er et resultat af hårdt arbejde, engagement og vedholdenhed, og det er med stor taknemmelighed, at vi deler denne præstation med vores dedikerede team, loyale kunder og værdsatte samarbejdspartnere.

At blive udnævnt som Gazelle-virksomhed er ikke kun en fejring af vores vækst, men også en bekræftelse af den tillid, vores kunder og samarbejdspartnere har vist os. Vi vil gerne rette en dybfølt tak til jer alle, der har været med os på denne rejse. Uden jeres støtte og engagement ville dette ikke have været muligt.

Vores dedikerede team har været drivkraften bag vores succes, og vi er taknemmelige for hver enkelt medarbejders bidrag. Det er jeres engagement og professionalisme, der har skabt grundlaget for denne anerkendelse.

Som bærere af Gazelle Diplomet ser vi frem til fortsat at levere service af høj kvalitet, drive innovation og skabe værdi for vores kunder og samarbejdspartnere. Tak for at være en del af vores succesrejse, og vi glæder os til at fortsætte denne rejse sammen!

Flere artikler fra SFT Logistics A/S

Artikel er skrevet af:

SFT Logistics A/S

SFT Logistics er bæredygtig og moderne transport, og logistikvirksomhed, med fokus på transportering af temperaturfølsomt gods, ekspres af tidskritiske leveringer, ydermere er vi kendt for hjemmeleveringer døgnet rundt, hvor vores kunder kan følge med på vores lastmile app døgnet rundt.

SFT Logistics A/S har stort netværk til distribution af den pharmaceutiske industri, hvor vi laver tidskritiske afhentninger og leveringer, ikke kun i Danmark, men i hele Europa. Vi kan med vores hurtige kurerbiler nå de fleste storbyer i Europa på under 24 timer.

https://youtu.be/oXKCFDQkK8Y?si=RT8dN5Hb3

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Sonja Arsovic Christensen

CEO

SFT Logistics A/S

På messen

Sonja Arsovic Christensen

keyboard_arrow_up