Artikler

GRØN TRANSPORT

arrow_backTil oversigten

10. januar 2024 | SFT Logistics A/S

SFT Logistics leverer nu også forsendelser på elbiler der kører på 100% ren energi til virksomheder og private i Københavns området, Odense og Århus område.

Tænker du på vores fælles miljø? 🌳

Vi har over 10.000 leveringer hver uge på Sjælland, Fyn og Jylland, vi levere alt fra veganske måltidskasser, økologisk frugt og grønt og som noget nyt, klimavenlig kød fra CO2 neutral produktion, samt dejligt vin, champagne og øl til den velsmagende mad, pakker osv.

Alt distribueres til de forventningsfulde kunder direkte fra vores kølelager i Greve og vores lager i Fredericia så vidt muligt på vores 100% CO2 neutrale el biler.

Vi råder over køle- frost og tørvarelager på 2500 kvm, på Sjælland og 500m2 i Jylland vi opbevarer dine varer, pakker dem for dig, ruteoptimerer og sørger naturligvis for det bliver leveret som aftalt til dine kunder.

Vil du og din virksomhed tage et ansvar for vores fælles miljø fremadrettet, så er SFT den helt rigtige samarbejdspartner for dig.

Kontakt SFT Logistics i dag for mere info.

Flere artikler fra SFT Logistics A/S

Artikel er skrevet af:

SFT Logistics A/S

SFT Logistics er bæredygtig og moderne transport, og logistikvirksomhed, med fokus på transportering af temperaturfølsomt gods, ekspres af tidskritiske leveringer, ydermere er vi kendt for hjemmeleveringer døgnet rundt, hvor vores kunder kan følge med på vores lastmile app døgnet rundt.

SFT Logistics A/S har stort netværk til distribution af den pharmaceutiske industri, hvor vi laver tidskritiske afhentninger og leveringer, ikke kun i Danmark, men i hele Europa. Vi kan med vores hurtige kurerbiler nå de fleste storbyer i Europa på under 24 timer.

https://youtu.be/oXKCFDQkK8Y?si=RT8dN5Hb3

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Sonja Arsovic Christensen

CEO

SFT Logistics A/S

På messen

Sonja Arsovic Christensen

keyboard_arrow_up