Artikler

SFT Udvider til Sverige med Innovative logistikløsninger.

arrow_backTil oversigten

10. januar 2024 | SFT Logistics A/S

SFT Logistics er begejstrede for at meddele vores seneste skridt i udvidelsen af vores forretning fra Danmark til Sverige. Med etableringen af en ny base og en imponerende kundebase i Sverige er vi klar til at levere vores velrenommerede kølelager til lastmile distributions tjenester med topmoderne køretøjer.

Vores Strategiske Udvidelse til Sverige
Vores beslutning om at udvide vores aktiviteter til Sverige er et resultat af vores forpligtelse til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter ekspress køresel i det svenske marked. Med vores ekspertise inden for temperaturkontrolleret transport og dedikation til kvalitetsservice er vi overbeviste om, at vi kan opfylde og overgå vores kunders forventninger.

Forpligtet til Kvalitet og Bæredygtighed
En nøglekomponent i vores udvidelsesstrategi er investeringen i en ny topmoderne EL køretøjer. Disse køretøjer er udstyret med den nyeste teknologi og sikrer, at ekspress køresel, opbevares ved den optimale temperatur under hele rejsen. Vi er forpligtet til at minimere vores miljøpåvirkning og anvender også miljøvenlige transportmetoder, når det er muligt.

Kølelager til Lastmile Distribution
Vores omfattende serviceområde inkluderer temperaturkontrolleret lagerkapacitet og lastmile-distribution. Vi er specialister i sikker og præcis fødevaretransport.

Vores Løfte til Vores Kunder
Vores udvidelse til Sverige repræsenterer vores forpligtelse til at levere enestående service og værdi til vores kunder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der understøtter vores kunders succes i det svenske marked.

Flere artikler fra SFT Logistics A/S

Artikel er skrevet af:

SFT Logistics A/S

SFT Logistics er bæredygtig og moderne transport, og logistikvirksomhed, med fokus på transportering af temperaturfølsomt gods, ekspres af tidskritiske leveringer, ydermere er vi kendt for hjemmeleveringer døgnet rundt, hvor vores kunder kan følge med på vores lastmile app døgnet rundt.

SFT Logistics A/S har stort netværk til distribution af den pharmaceutiske industri, hvor vi laver tidskritiske afhentninger og leveringer, ikke kun i Danmark, men i hele Europa. Vi kan med vores hurtige kurerbiler nå de fleste storbyer i Europa på under 24 timer.

https://youtu.be/oXKCFDQkK8Y?si=RT8dN5Hb3

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Sonja Arsovic Christensen

CEO

SFT Logistics A/S

På messen

Sonja Arsovic Christensen

keyboard_arrow_up