Artikler

ThermIT byder centerleder i Kornets Hus velkommen

arrow_backTil oversigten

4. marts 2024 | ThermIT ApS

ThermIT byder Ole Izard Høyer velkommen som ny centerleder i Kornets Hus syd for Hjørring.

- Vi glæder os over, at Kornets Hus også er et hus med ThermITs digitale temperaturovervågning i køleskabe og frysere både for fødevaresikkerhedens skyld og for miljøets skyld, siger Ivan Lindgren Hansen, direktør og salgschef hos ThermIT, som i Hjørring producerer den smarte, trådløse temperaturovervågning.

Den 1. marts overtog Ole Izard Høyer rollen som centerleder efter Johannes Vestergaard, der har haft jobbet de seneste fire år. Han åbner eget spisested i Lønstrup.

Kornets Hus er Danmarks oplevelsescenter for korn og madkultur med aktiviteter for både store og små. Det er meget populært at nyde en lækker brunch eller en hyggelig eftermiddagskaffe med kage i Kornets Hus' smukke omgivelser – placeret midt i store kornmarker.

I Kornets Hus' café kan gæsterne smage et bredt udvalg af husets bedste brød og kage samt hjemmelavede specialiteter baseret på lokale råvarer blandt andet fra naboen Aurion. Det hele er tilberedt med masser af kærlighed.

Ole Izard Høyer bor i Aalborg og kommer til Kornets Hus med en solid erfaring fra den akademiske verden, hvor han både har en Ph.d. i kultur og diskurs og en fortid som lektor ved Aalborg Universitet.

De seneste fem år har han dog slået sine folder i det private erhvervsliv med fokus på marketing og ledelse i forskellige sammenhænge.
Uffe Nielsen, formand for Kornets Hus’ bestyrelse, er yderst tilfreds med ansættelsen af husets nye centerleder:

- Vi er rigtige glade for at byde Ole velkommen til Kornets Hus. Ole kommer med spændende nye kompetencer, som kan være med til at bygge videre på det solide fundament Johannes har skab i driften af huset.

- Kornets hus har i dag en meget dygtig personalegruppe, som sammen med Johannes har skabt en succesfuld attraktion. Vi er sikre på at Ole kan føre dette videre og nå de visioner, vi har for huset.


https://nordsoeposten.dk/ny-centerleder-paa-plads-i-kornets-hus/

Flere artikler fra ThermIT ApS

Artikel er skrevet af:

ThermIT ApS

ThermIT producerer digital temperaturovervågning til kunder med temperaturfølsomme varer inden for såvel medicinalindustrien som i fødevareindustrien og herunder restauranter, storkøkkener med videre.

Se profil
keyboard_arrow_up