Artikler

Vi bager med dansk mel

arrow_backTil oversigten

25. oktober 2023 | Kohberg Bakery Group A/S

Vores brød bliver bagt i Danmark af uddannede bagere. De er med til at sikre den ensartede kvalitet og bevare de stolte håndværksmæssige traditioner i måden, brødene bliver bagt på. Hovedingrediensen i vores brød er mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark - uden stråforkortere og glyphosat. Det betyder bl.a. at vi udleder ca. 20 % mindre CO2, end hvis vi brugte mel, der blev kørt hertil fra udlandet. Samtidig er vi med til at støtte de danske landmænd, og give noget tilbage til det samfund, som vi i mere end 50 år har været en del af. Vi bruger så vidt muligt danske råvarer. Det skyldes, at kontrollen af danske afgrøder er utrolig grundig, og vi er dermed garanteret en høj fødevaresikkerhed, som vi kan give videre til dig.

Artikel er skrevet af:

Kohberg Bakery Group A/S

Vi er bagere...
Hos Kohberg er vi mere end 80 uddannede bagere. Vi bager ligesom bageren henne på hjørnet – bare i større skala. Med gode råvarer og rigtigt bagerhåndværk. Sådan har det været siden Alfred Kohberg grundlagde bageriet i 1969 – og sådan bliver det ved med at være.

I dag er Kohberg det største dansk- og familieejede bageri. Igennem passioneret faglighed og nøje udvalgte råvarer, bager vi med omtanke og efter stolte danske traditioner til kunder i ind- og udland.

Se profil
keyboard_arrow_up