Bliv inspireret af det sidste nye fra fødevarebranchen
Stil videnssulten og dyk ned i det sidste nye fra fødevarebranchen, når udstillerne på Foodexpo deler spændende artikler, nyheder og cases.
Hold dig opdateret på nye produkter, trends og tendenser ved at læse med herunder.
Trend Update
Få seneste nyt
I samarbejde med pej gruppen har vi skabt det digitale univers ’Trend Update’, hvor vi løbende præsenterer eksklusive trendartikler med fokus på tidens tendenser.
Læs med og hent værdifuld viden, når pej gruppens trendforskere giver dig en Trend Update.



- Case
11. marts 2024 | Geysier ApS
Geysier - Nordea
Her ses en af vores klassiske sorte Geysier dispensere på Nordeas hovedkvarter i DR Byen i København.


- Case
11. marts 2024 | Geysier ApS
Geysier - Peter Larsen Kaffe
Her ses en af vores special designet dispensere hos Peter Larsen Kaffe.


- Case
11. marts 2024 | Geysier ApS
Geysier - Audi
Her ses en af vores special designet dispensere hos Audi i Aarhus.


- Case
11. marts 2024 | Geysier ApS
Geysier - Skoda
Her ses en af vores special designet dispensere stående hos Skoda Aarhus.


11. marts 2024 | Valsemøllen A/S
Valsemøllen for fagfolk www.valsemollen.com/foodservice | www.valsemollen.com/bageri Valsemøllen A/S | Havnegade 58 | 6700 Esbjerg | Sandvadsvej 14 | 4600 Køge | Tlf.: 7610 33 33 Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej
I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv surdej”, der tilbyder fagfolk i professionelle køkkener og bagerier en genvej til det gode surdejsb