Bliv inspireret af det sidste nye fra fødevarebranchen
Stil videnssulten og dyk ned i det sidste nye fra fødevarebranchen, når udstillerne på Foodexpo deler spændende artikler, nyheder og cases.
Hold dig opdateret på nye produkter, trends og tendenser ved at læse med herunder.
Trend Update
Få seneste nyt
I samarbejde med pej gruppen har vi skabt det digitale univers ’Trend Update’, hvor vi løbende præsenterer eksklusive trendartikler med fokus på tidens tendenser.
Læs med og hent værdifuld viden, når pej gruppens trendforskere giver dig en Trend Update.
- Case
11. marts 2024 | Geysier ApS
Geysier - Skoda
Her ses en af vores special designet dispensere stående hos Skoda Aarhus.
11. marts 2024 | Valsemøllen A/S
Valsemøllen for fagfolk www.valsemollen.com/foodservice | www.valsemollen.com/bageri Valsemøllen A/S | Havnegade 58 | 6700 Esbjerg | Sandvadsvej 14 | 4600 Køge | Tlf.: 7610 33 33 Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej
I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv surdej”, der tilbyder fagfolk i professionelle køkkener og bagerier en genvej til det gode surdejsb
7. marts 2024 | viva.com
Gør din restaurant endnu bedre med en betalingsløsning, der er skræddersyet til dine behov
Hos viva.com forstår vi de udfordringer, der følger med at finde den ideelle betalingsopsætning til din restaurant. Vi ønsker at vejlede dig gennem det, der kan fremstå som et komplekst område og strø
- Case
6. marts 2024 | Risom Design
Ny, smuk indretning af elegant Ballroom i historisk hotel
Velkommen til det nyrenoverede Ballroom på Radisson Blu, hvor elegance møder moderne design.
Det unikke tæppe- og lampedesign, udviklet af Risom Design, skaber en eksklusiv atmosfære. Smukke gardi