Artikler

Fantastisk Frisk Forberedt

arrow_backTil oversigten

8. november 2023 | AB Catering | BC Catering | inco

Ressourcer og hænder bliver færre og færre i køkkenerne, og samtidig vokser kravet til kvalitet. Med Fantastisk Frisk Forberedt har AB Catering, BC Catering og inco skabt et koncept, som forener disse dyder, og som samtidig tilbyder en pladsbesparende løsning.

Fantastisk Frisk Forberedt giver dig frisk snitgrønt, sous vide-tilberedt kød samt færdige saucer og supper, som er klar til brug. Samtidig får du mindre emballage, og du undgår madspild, idet eksempelvis afskær fra grøntvarer allerede er håndteret og genanvendt i andre produkter. Alle produkter er desuden baseret på nøje udvalgte råvarer, som er omhyggeligt forarbejdet.

FRISK SNITGRØNT
Vi anvender bl.a. skæve kvalitetsgrøntvarer til vores snitgrønt, og al afskær genanvendes i andre produkter. Pakningerne gør det desuden let at dosere og servere med mindre spild.

SOUS VIDE
Sous vide er fransk og betyder ”under vakuum”. Her får du ensartet, mørt kød, som blot skal varmes op i posen, anrettes og serveres. Det er nemt at anvende og frigiver mere tid i køkkenet.

SERVERINGSKLAR
Serveringsklar – også kendt som Hotfill – er saucer og supper, som blot skal varmes op inden servering. De tilberedes på klassisk vis og kommer i en emballage, som gør dem lette at håndtere.

PLADSBESPARENDE EMBALLAGE
Produkterne er pakket i emballage, som både gør det lettere at opbevare dem på mindre plads, og som samtidig gør dem nemme at håndtere i køkkenet.

MINDRE MADSPILD
Produkterne er pakket i emballage, som bl.a. gør det muligt for dig at tage de præcise mængder op, som du skal bruge. Dermed kan du med disse produkter minimere spild.

SPAR TID I KØKKENET
Vi har gjort al forarbejdet, så du kan spare tid i køkkenet. Produkterne imødekommer manglen på hænder og giver dig mulighed for at fokusere på de mere kreative opgaver.

MERE KVALITET MED FÆRRE HÆNDER
Vi har baseret produkterne på nøje udvalgte råvarer og tilberedt retterne efter traditionelle metoder. Alt dette giver dig samme gode kvalitet med færre hænder.

Flere artikler fra AB Catering | BC Catering | inco

Artikel er skrevet af:

AB Catering | BC Catering | inco

AB Catering, BC Catering og inco er nogle af landets største og førende foodservice-grossister med afdelinger fordelt over hele landet. Dermed er vi tæt på vores kunder og har også et godt indblik i nogle af de regionale områders udfordringer, vaner og styrker. Vi henvender os til alle former for professionelle køkkener – lige fra den mindste pølsevogn til nogle af landets største kantiner, hoteller og restauranter. Med Danmarks største grundsortiment inden for fødevarer på ca. 70.000 varer – og et uovertruffen højt serviceniveau, ønsker vi at bidrage til, at dit køkken eller spisested kan væk

Se profil
keyboard_arrow_up