Artikler

Nyhed: Fadlagret Valnød Stout fra Ørbæk Bryggeri

arrow_backTil oversigten

15. februar 2024 | NATURFRISK GROUP

I sommeren 2023 samarbejdede Ørbæk Bryggeri og Ærø Bryggeri om at lave hvert sit co-brew med inspiration fra det andet bryggeris sortiment og ingredienser.

I Ørbæk Bryggeri anvendte vi valnødder, kendt fra Ærø Bryggeri, til at give smag til en kraftig stout med en alkoholprocent på 10%. Det hele blev lagret i aflagte whiskyfade fra Nyborg Destilleri og endte ud i en rund, fyldig, mørk og kraftig øl med et flot, brunt skum og smag af valnød, kaffe, ristede malte, lakrids med fine, søde noter af whisky, banan og egetræ.

Læs mere på www.oerbaek-bryggeri.nu.

Flere artikler fra NATURFRISK GROUP

Artikel er skrevet af:

NATURFRISK GROUP

I det naturskønne østfynske landskab, blandt godser og slotte, ligger Ørbæk Bryggeri, grundlagt i 1906. I 1996 blev bryggeriet overtaget af Niels og Nicolai Rømer, som året efter begyndte produktionen af verdens første økologiske sodavand under navnet "Naturfrisk". Senere blev sortimentet udvidet med andre læskedrikke, og i 2001 blev produktionen af øl genoptaget på det gamle bryggeri. Nu som økologisk øl.

Naturfrisk og Ørbæk Bryggeri er en del af Naturfrisk Group, der også inkluderer Nyborg Destilleri, hvor økologisk whisky, gin, likør, akvavit og andre spiritusprodukter produceres. Mixer

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Michael Lillesø Larsen

Salgskonsulent

NATURFRISK GROUP

Michael Lillesø Larsen

Martin Fisker

Salgschef Danmark

NATURFRISK GROUP

På messen

Martin Fisker

Tørk Eskild Furhauge

Adm. direktør

NATURFRISK GROUP

På messen

Tørk Eskild Furhauge

keyboard_arrow_up