Artikler

Nyhed: Macarn Sodamixere, nu i små fikse 20-cl-flasker

arrow_backTil oversigten

15. februar 2024 | NATURFRISK GROUP

Macarn Sodamixere blev i 2023 lanceret i en fiks lille 20-cl-flaske, som passer perfekt i baren, både som mixer til en enkelt drink eller cocktail og som en forfriskende drink i sig selv. Ved samme lejlighed blev sortimentet udvidet med to ekstra tonicvarianter, Indian Tonic og Elderflower Tonic, samt den moderne og populære smag Pink Grapefruit.

Macarn er Naturfrisks bud på et danskproduceret, økologisk og velsmagende alternativ til de mange konventionelle, udenlandske mixere, som er på markedet.

Visse smagsvarianter af Macarn Sodamixere findes også i 50-cl-flaske med skruelåg.

Læs mere på www.macarn.dk.

Få ideer til drinks og cocktails på www.ndcocktails.dk.

Flere artikler fra NATURFRISK GROUP

Artikel er skrevet af:

NATURFRISK GROUP

I det naturskønne østfynske landskab, blandt godser og slotte, ligger Ørbæk Bryggeri, grundlagt i 1906. I 1996 blev bryggeriet overtaget af Niels og Nicolai Rømer, som året efter begyndte produktionen af verdens første økologiske sodavand under navnet "Naturfrisk". Senere blev sortimentet udvidet med andre læskedrikke, og i 2001 blev produktionen af øl genoptaget på det gamle bryggeri. Nu som økologisk øl.

Naturfrisk og Ørbæk Bryggeri er en del af Naturfrisk Group, der også inkluderer Nyborg Destilleri, hvor økologisk whisky, gin, likør, akvavit og andre spiritusprodukter produceres. Mixer

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Michael Lillesø Larsen

Salgskonsulent

NATURFRISK GROUP

Michael Lillesø Larsen

Martin Fisker

Salgschef Danmark

NATURFRISK GROUP

På messen

Martin Fisker

Tørk Eskild Furhauge

Adm. direktør

NATURFRISK GROUP

På messen

Tørk Eskild Furhauge

keyboard_arrow_up