Artikler

Nyhed: Macarn Lime Sirup til forsødelse og forkælelse

arrow_backTil oversigten

15. februar 2024 | NATURFRISK GROUP

Macarn Sirupmixere er blevet opdateret i designet og har fået tilføjet en ny variant til serien, nemlig limesirup. Macarn Lime Sirup kan anvendes i en bred vifte af cocktails, hvor man skal benytte lime og sukker. Prøv for eksempel en Gimlet, hvor 6 cl gin og 2 cl limesirup shakes med masser af is, hældes op i et cocktailglas og pyntes med en skive lime. Forfriskende, forførende og behageligt sød.

I sortimentet findes også Macarn Sugar Sirup og Macarn Mango Sirup. Macarn Sirupmixere kan også anvendes til desserter, safter, smoothies, youghurt, kage og meget andet.

Macarn er Naturfrisks bud på et danskproduceret, økologisk og velsmagende alternativ til de mange konventionelle, udenlandske mixere, som er på markedet.

Læs mere på www.macarn.dk.

Få ideer til drinks og cocktails på www.ndcocktails.dk.

Flere artikler fra NATURFRISK GROUP

Artikel er skrevet af:

NATURFRISK GROUP

I det naturskønne østfynske landskab, blandt godser og slotte, ligger Ørbæk Bryggeri, grundlagt i 1906. I 1996 blev bryggeriet overtaget af Niels og Nicolai Rømer, som året efter begyndte produktionen af verdens første økologiske sodavand under navnet "Naturfrisk". Senere blev sortimentet udvidet med andre læskedrikke, og i 2001 blev produktionen af øl genoptaget på det gamle bryggeri. Nu som økologisk øl.

Naturfrisk og Ørbæk Bryggeri er en del af Naturfrisk Group, der også inkluderer Nyborg Destilleri, hvor økologisk whisky, gin, likør, akvavit og andre spiritusprodukter produceres. Mixer

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Michael Lillesø Larsen

Salgskonsulent

NATURFRISK GROUP

Michael Lillesø Larsen

Martin Fisker

Salgschef Danmark

NATURFRISK GROUP

På messen

Martin Fisker

Tørk Eskild Furhauge

Adm. direktør

NATURFRISK GROUP

På messen

Tørk Eskild Furhauge

keyboard_arrow_up