Artikler

Nyhed: Naturfrisk Exotic Smoothie, et mellemmåltid på farten

arrow_backTil oversigten

15. februar 2024 | NATURFRISK GROUP

Naturfrisk Exotic Smoothie er lanceret i begyndelsen af 2024 og er en del af en serie på i alt fire forskellige smoothies. Exotic indeholder omkring 98% frugtsaft fra æble, banan, ananas og citron samt lidt kokos, der tilsammen giver en fyldig, sød og eksotisk smagende smoothie.

De øvrige tre smoothies er Naturfrisk Mango Smoothie, Naturfrisk Raspberry Smoothie og Naturfrisk Ginger Smoothie.

Alle Naturfrisk Smoothies er lavet på rene, økologiske naturprodukter og er ikke tilsat hverken ekstra vand eller sukker.

Produkterne er tappet i praktiske små, buttede 25 cl flasker med kliklåg, og fungerer godt som et lille mellemmåltid på farten.

Læs mere på www.naturfrisk.dk.

Flere artikler fra NATURFRISK GROUP

Artikel er skrevet af:

NATURFRISK GROUP

I det naturskønne østfynske landskab, blandt godser og slotte, ligger Ørbæk Bryggeri, grundlagt i 1906. I 1996 blev bryggeriet overtaget af Niels og Nicolai Rømer, som året efter begyndte produktionen af verdens første økologiske sodavand under navnet "Naturfrisk". Senere blev sortimentet udvidet med andre læskedrikke, og i 2001 blev produktionen af øl genoptaget på det gamle bryggeri. Nu som økologisk øl.

Naturfrisk og Ørbæk Bryggeri er en del af Naturfrisk Group, der også inkluderer Nyborg Destilleri, hvor økologisk whisky, gin, likør, akvavit og andre spiritusprodukter produceres. Mixer

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Michael Lillesø Larsen

Salgskonsulent

NATURFRISK GROUP

Michael Lillesø Larsen

Martin Fisker

Salgschef Danmark

NATURFRISK GROUP

På messen

Martin Fisker

Tørk Eskild Furhauge

Adm. direktør

NATURFRISK GROUP

På messen

Tørk Eskild Furhauge

keyboard_arrow_up