Artikler

Nyhed: Fionia Dark Rum, ny smagsoplevelse i serien af Fionia Spirits

arrow_backTil oversigten

16. februar 2024 | NATURFRISK GROUP

Fionia Spirits er Nyborg Destilleris bud på en serie af velsmagende, økologiske og danskproducerede spiritusprodukter velegnede til drinks og cocktails.

I serien har vi nu også Fionia Dark Rum, som er en skøn og fyldig rom med en blød og fin smag samt en let sødme. Den er let-drikkelig og kan nydes ren eller mixes i cocktails. Prøv den for eksempel i en Dark'N'Stormy sammen med Macarn Ginger Beer.

Nyborg Destilleri er etableret i DSB godsbanes gamle værkstedsbygninger ved vandkanten af Nyborg Fjord, og motiverne på vores Fionia Spirits er nogle af de værkstedarbejdere som dengang arbejdede i bygningerne.

Læs mere på www.nyborgdestilleri.com

Få ideer til drinks og cocktails på www.ndcocktails.dk.

Flere artikler fra NATURFRISK GROUP

Artikel er skrevet af:

NATURFRISK GROUP

I det naturskønne østfynske landskab, blandt godser og slotte, ligger Ørbæk Bryggeri, grundlagt i 1906. I 1996 blev bryggeriet overtaget af Niels og Nicolai Rømer, som året efter begyndte produktionen af verdens første økologiske sodavand under navnet "Naturfrisk". Senere blev sortimentet udvidet med andre læskedrikke, og i 2001 blev produktionen af øl genoptaget på det gamle bryggeri. Nu som økologisk øl.

Naturfrisk og Ørbæk Bryggeri er en del af Naturfrisk Group, der også inkluderer Nyborg Destilleri, hvor økologisk whisky, gin, likør, akvavit og andre spiritusprodukter produceres. Mixer

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Michael Lillesø Larsen

Salgskonsulent

NATURFRISK GROUP

Michael Lillesø Larsen

Martin Fisker

Salgschef Danmark

NATURFRISK GROUP

På messen

Martin Fisker

Tørk Eskild Furhauge

Adm. direktør

NATURFRISK GROUP

På messen

Tørk Eskild Furhauge

keyboard_arrow_up