Nyheder fra fødevarebranchen
11. marts 2024 | Valsemøllen A/S
Valsemøllen for fagfolk www.valsemollen.com/foodservice | www.valsemollen.com/bageri Valsemøllen A/S | Havnegade 58 | 6700 Esbjerg | Sandvadsvej 14 | 4600 Køge | Tlf.: 7610 33 33 Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej
I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv surdej”, der tilbyder fagfolk i professionelle køkkener og bagerier en genvej til det gode surdejsb
7. marts 2024 | viva.com
Gør din restaurant endnu bedre med en betalingsløsning, der er skræddersyet til dine behov
Hos viva.com forstår vi de udfordringer, der følger med at finde den ideelle betalingsopsætning til din restaurant. Vi ønsker at vejlede dig gennem det, der kan fremstå som et komplekst område og strø














