Foodexpo introducerer nyt messekoncept
Foodexpo introducerer nyt messekoncept
Som Nordens største messe for fødevarebranchen samler Foodexpo beslutningstagere og indkøbere fra restauranter, hoteller, kantiner, offentlige storkøkkener, detail og mange andre brancher til tre forrygende dage fyldt med faglig viden og inspiration – denne gang med et helt nyt messekoncept. Tilmeldingen er åben, og du kan nu blive en del af Foodexpo, som finder sted den 22.-24. marts 2026 i MCH Messecenter Herning.
Som Nordens største messe for fødevarebranchen samler Foodexpo beslutningstagere og indkøbere fra restauranter, hoteller, kantiner, offentlige storkøkkener, detail og mange andre brancher til tre forrygende dage fyldt med faglig viden og inspiration – denne gang med et helt nyt messekoncept. Tilmeldingen er åben, og du kan nu blive en del af Foodexpo, som finder sted den 22.-24. marts 2026 i MCH Messecenter Herning.
Velkommen til Foodexpo
15 unikke zoner
Foodexpo introducerer et helt nyt messekoncept med 15 unikke zoner. Som udstiller bliver du en del af et stærkt produktfællesskab, når branchen samles i dedikerede zoner.
Dét siger branchen
Hvordan skaber den nye zoneinddeling værdi for dig som udstiller? Få svar fra to udstillere og ejeren af trendinstituttet pej gruppen, der deler deres perspektiver på Foodexpo 2026.
Bliv en del af iværksætterstien
Som iværksætter har du chancen for at fremvise dit produkt eller koncept på Iværksætterstien. Her møder du potentielle kunder og får samtidig adgang til et unikt forløb hos Coop Crowdfunding.
Læs mere her
Bliv en del af Foodexpo
Dyk ned i det nye messekoncept med præsentationsbrochuren. Her kan du få overblik over zonerne, standtyperne, priserne og markedsføringsmulighederne på Foodexpo 2026.
Mærk stemningen
Gense nogle af de største øjeblikke, da hele fødevarebranchen mødtes på Foodexpo den 17.-19. marts 2024 i MCH Messecenter Herning.
’Trend Update’ er et digitalt univers, hvor vi løbende præsenterer eksklusive trendartikler med fokus på tidens tendenser. Læs med og hent værdifuld viden, når pej gruppens trendforskere holder dig opdateret på de nyeste trends inden for fødevarer og forbrugeradfærd.

Nyheder fra fødevarebranchen
16. marts 2024 | Fatdane ApS
Økologisk sirup til post-mix
Vi tilbyder ny økologisk sirup til postmix og lemonade



