Artikler

Hør det fra udstillerne

arrow_backTil oversigten

23. oktober 2023

Foodexpo løber af stablen i MCH Messecenter Herning den 17. – 19. marts 2024.
Vær med når den 10’ende version af messen igen åbner dørene for fagfolk fra foodservice, detail, hotel og restaurationsbranchen. Hvis du går med tanker om at udstille på den kommende messe kan du her få en lille forsmag på de oplevelser, du kan se frem til som udstiller på Foodexpo - i hvert fald, hvis tidligere udstillere på Foodexpo skal sige det:
Tommy Gundelund Jespersen fra Excellent Wine, roser den store koncentration af fagfolk: "… Man er nødt til at gøre noget for at skille sig ud, og det kan man gøre ved at være på Foodexpo, hvor koncentrationen af folk har været stor, og hvor vi heldigvis har oplevet stor interesse for vores produkter."
Line G. Jørgensen fra Aquador nyder muligheden for at fremvise nye produkter i et samlet forum til både nye og eksisterende kunder: ”Vi glæder os enormt meget til, at vi igen i år skal deltage på Foodexpo i MCH. Igennem produkt innovationer forsøger vi i år, at inspirere nye såvel som eksisterende kunder der besøger os på messen.”
Berith K. Christiansen fra Thise Mejeri er fortaler for det personlige møde mellem fagfolk, som danner rammerne for gode snakke: ”Vi glæder os til at grine sammen, få et stort smil og en solid snak om økologi og mejeriprodukter … Selvom den digitale verden på mange måder er god, så er den direkte menneskelige relation uerstattelig. Særligt den del glæder vi os rigtig meget til.”
Lars Nørskov fra Peter Larsen Kaffe lægger stor vægt på mulighederne for at netværke og skabe nye relationer: ”Foodexpo er den perfekte ramme til at møde nye og gamle relationer, samt ikke mindst blive inspireret af den gode stemning og det gigantiske udvalg fra mange brancher og kategorier, som findes på messen.”

Der er mange fordele ved at udstille på Foodexpo.
Kontakt os, hvis du skal have en plads i en af de 10 haller, der samler alt det bedste fra brancherne - se mere under "kontakt os".

keyboard_arrow_up