Artikler

Smagfuldt småkød fra Thise & Ko

arrow_backTil oversigten

11. januar 2024 | AB Catering | BC Catering | inco

I sortiment hos AB Catering, BC Catering og inco finder du som noget nyt smagfuldt småkød fra Thise & Ko. Her får du således hakket, økologisk oksekød, som er lækkert, ensartet og 100% dansk.

Kødet er baseret på tidligere malkekøer fra Thise Mejeri. Malkekoen bliver slagtet, og kødet går til Thise & Ko. Dermed fortsætter kødet fra malkekoen i et nyt kredsløb og giver energi og protein til mennesker. Det økologiske oksekød bærer desuden hele to hjerter i dyrevelfærdsordningen.

Fra 1. oktober 2022 ophørte alle Thises landmænd i øvrigt med at fodre deres køer og kalve med soja. I stedet fodres dyrene nu med proteinafgrøder som hestebønner, ærter og lupiner. Den stigende globale efterspørgsel på soja bevirker nemlig, at der nu ryddes mere regnskov end nogensinde før. Ved at undgå soja i foderet tager Thise således ansvar for deres del af denne udfordring.

Sortimentet består i første omgang af kølet, hakket oksekød, men med tiden vil vi også tilbyde dansk oksekød fra Thise og Ko inden for frostvarer og de sous vide-tilberedte produkter.

Flere artikler fra AB Catering | BC Catering | inco

Artikel er skrevet af:

AB Catering | BC Catering | inco

AB Catering, BC Catering og inco er nogle af landets største og førende foodservice-grossister med afdelinger fordelt over hele landet. Dermed er vi tæt på vores kunder og har også et godt indblik i nogle af de regionale områders udfordringer, vaner og styrker. Vi henvender os til alle former for professionelle køkkener – lige fra den mindste pølsevogn til nogle af landets største kantiner, hoteller og restauranter. Med Danmarks største grundsortiment inden for fødevarer på ca. 70.000 varer – og et uovertruffen højt serviceniveau, ønsker vi at bidrage til, at dit køkken eller spisested kan væk

Se profil
keyboard_arrow_up