Artikler

All Nature - nyt innovativt og flot design til haven

arrow_backTil oversigten

19. december 2023 | Lübech Living

Dyk ned i en verden af bæredygtig elegance med OOhh Collection's nye design "All Nature". All Nature er et nyt flot design fra Lübech Living bestående af flotte udendørsvenlige blomsterkrukker, som er skabt med omhu og respekt for vores planet. Med en smuk taktil overflade samt to fortryllende farver vil All Nature krukkerne ikke kun pryde din have eller terrasse, men kan også med stor fordel anvendes indendørs til dine større planter eller krydderurter i køkkenet.

All Nature er ikke blot en smuk tilføjelse til dit udendørs rum, de repræsenterer også et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Krukkerne er fremstillet af 100% naturlig latex og genanvendt savsmuld fra lokale møbelsnedkere på Sri Lanka. All Nature er fremstillet af kvinderne i OOhhs kvindeprojekt på Sri Lanka. Et projekt OOhh Collection startede i 2010, som fokuserer på at bidrage til social ansvarlighed og miljøhensyn ved at producere med genbrugsmaterialer, samt naturmaterialer og ved at udnytte at kunne tørre sine produkter i den naturlige sol, for at reducere brugen af energi i sin produktion.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up