Artikler

Vil du gerne være mere bæredygtig i din virksomhed?

arrow_backTil oversigten

12. marts 2024 | Lübech Living

Med 15 års erfaring og fokus på bæredygtighed indenfor interiørprodukter, kan Lübech Living tilbyde dig en stærk samarbejdspartner og leverandør af diverse interiørprodukter inkl. brødkurve, dækkeservietter, vinkølere, forklæder, vasketøjskurve, stearinlys, lysestager, sæber, vaser, udendørskrukker, lamper og langt mere.

Siden 2009 har Lübech Living designet og udviklet flotte produkter med fokus på bæredygtighed. Produkterne er fremstillet i genanvendte materialer såsom papir, glas, keramik, uld m.m. Alle vores produkter er håndlavede for at udlede mindst muligt CO2 i vores produktion. Alle OOhh produkter er fremstillet i vores fair trade kvinde projekt på Sri Lanka. Projektet er SEDEX certificeret og et utroligt succesfuldt projekt. Vores UASHMAMA serie håndsyes i Italien og fremstilles af cellulosefibre. UASHMAMA er især populær blandt vores kunder for dets slidstyrke, at det er vaskbare produkter og at de er fødevaregodkendte. Vance Kitira lysene er certificeret rene lys; astma- og allergivenlige.

Vores produkter kan opleves på FoodExpo i hal J1 7144 og ellers kan produkterne ses på shop.lubechliving.com.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up