Artikler

Pique Fleur vaser giver mange muligheder

arrow_backTil oversigten

23. april 2024 | Lübech Living

“Pique Fleur” er et fransk udtryk, der betyder “blomsterstikker” eller “blomsterholder”. Det er den lille hullede indsats som du kan se på billedet, der kvalificerer vaserne som Pique Fleur vaser. Indsatsen bruges til at skabe et smukt og organiseret arrangement, hvor blomsterne holdes adskilt og på plads i vasen.

Man kan ikke andet end at elske de mange muligheder, vores WZV15 og WZV24 pique fleur vaser tilbyder. Slip din kreativitet løs. Du kan kreere smukke høje blomsterarrangementer, du kan skabe lave dekorationer, bruge den med en enkelt blomst eller fjerne Pique Fleur låget og bruge vaserne som normale vaser.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up