Artikler

UASHMAMA’s vinkøler – funktionel, elegant og miljøvenlig

arrow_backTil oversigten

12. marts 2024 | Lübech Living

Tjenerne elsker den, miljøet elsker den og den gør dit serveringsarbejde til en helt ny oplevelse. UASHMAMA’s vinpose kan bruges uden kølelement, som en flot serveringsløsning eller med det løse køleelement så du altid har lækre kølige drikke. Vinkøleren er nem at bære med sig rundt i restauranten, ud på terrassen eller til room service servering. Vinposen kan fladpakkes når den ikke anvendes, den fylder minimalt på bordet, den er elegant og fåes i adskillige farver der kan passe til din restaurant.

Ved brug af det løse køleelement har du den mest ideelle og miljøvenlige vinkøler. Du skal ikke længere bruge energi og vand til at producere isterninger, der er ingen dryppende flasker når du serverer og posen er håndsyet i Italien i UASHMAMA’s miljøvenlige AGGO papir og kan vaskes i maskinen. De smukke vinkølere kan ses på Foodexpo 2024 Hal J1 7144 eller læs mere på www.lubechliving.dk.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up