Artikler

Stabelbar Wave keramik fra OOhh Collection

arrow_backTil oversigten

12. oktober 2023 | Lübech Living

OOhh's Wave kollektion er populær blandt kunderne. Kollektionen blev designet i 2019 og har i denne sæson tilføjet en ekstra lysestage til serien. Designidéen med Wave var at skabe nogle designs, der kunne imødekomme så mange behov som muligt - og resultatet blev Wave kollektionen.

Den bølgede base inviterer dig til at stable alle de tilknyttede tilbehør ovenpå. Perfekt til at holde dig organiseret på kontoret, i køkkenet, på badeværelset eller ved dit spisebord. Alle skåle kan også stables for at optimere pladsen, og takket være det fødevaregodkendte keramik, kan du også anrette smukke serveringer på produkterne - æg, sushi, tapas, kager... og meget mere. Som alle OOhh’s keramiske produkter er Wave kollektionen fremstillet af 30% genbrugskeramik, brændt ved brug af solenergi og genanvendelse af vand.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up