Artikler

Vi bruger sand fra strandene på Sri Lanka

arrow_backTil oversigten

23. april 2024 | Lübech Living

Sandet giver et naturligt og taktilt finish.

Vores kollektion af papirsprodukter med sand-finish hedder “Dune”. Vi syntes ordet “dune”, som betyder “klit”, var den ideelle beskrivelse af denne kollektion, da vi bruger sand fra strandene til at dekorere papirspotterne. 
Nogle gange vil du se, at sandkornene er meget fine, og andre gange lidt større. Denne variation skyldes de forskellige årstider på Sri Lanka, hvor vi har vores fairtrade-projekt og fremstiller vores genbrugspapirprodukter. Når det regner meget, og vandstanden er høj, bliver det fine sand ført ud i havet og efterlader os med større sandkorn. Derimod, når det ikke er regnsæson, får vi meget fint sand. Er naturen ikke bare fantastisk?

Dune-kollektionen er smuk i al sin enkelhed. De omhyggeligt udvalgte farver og den taktile overflade giver et minimalistisk og naturligt udseende.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up