Artikler

Lübech Living - Bæredygtig siden 2009

arrow_backTil oversigten

11. januar 2023 | Lübech Living

Vi vil vise verden at bæredygtigt interiør og socialt ansvar kan forenes i smukt design.

Bæredygtighed samlet under et tag

Søren og Susanne har altid elsket at rejse sammen. På disse rejser fik de øjnene op for hvordan mange mindre samfund får det maksimale ud af de begrænsede ressourcer der er til rådighed. Her så de smukke produkter produceret af genbrugsmaterialer. Da Søren og Susanne kom hjem med produkterne passede de, til deres store skuffelse, ikke ind i deres skandinaviske hjem.


“Vi vil vise verden at bæredygtigt interiør og socialt ansvar kan forenes i smukt design.”


At genbruge og dele ressourcer var en del af Susannes barndomshjem

Glæden stråler ud af Susannes øjne når hun fortæller om hverdagen i sit barndomshjem. Det er her hun blev inspireret til at få det maksimale ud af alle ressourcer og deles om det man havde til overs. Hun husker tydeligt hvordan alle i nabolaget kom til familiens skur. Her kunne man nemlig gratis hente de skruer hendes far havde til overs.

Bæredygtighed og design skulle gå hånd i hånd

I 2009 tog Søren og Susanne en beslutning om, at fokusere på bæredygtighed og socialt ansvar. De brændte for, at kunne hjælpe flest mulige mennesker i de mindre ressourcestærke samfund. For at gøre det til en succes vidste de, at det var altafgørende at designe en smuk kollektion med et skandinavisk udtryk ud fra bæredygtige principper.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up