Artikler

Den ideelle miljøvenlige kurv til vasketøj, opbevaring & affaldssortering

arrow_backTil oversigten

13. marts 2024 | Lübech Living

Vasketøjskurv, affaldssortering, opbevaring af legetøj, håndklæder med mere - du bestemmer selv, for UASHMAMA’s Laundry Bags er ideelle til alle formål.

Kurvene er fremstillet i UASHMAMA AGGO® papir, som er fremstillet af cellulosefibre fra opdyrket FSC certificeret træ. De kan fladpakkes, de kan vaskes i maskinen, du kan med fordel skrive på dem med kridt, om de er til pap/papir eller plastik, om de er til mørkt eller lyst tøj, legetøj eller præcis det du ønsker. Kridtet kan vaskes af igen og kurvene er klar til et nyt formål.

Kurvenes lette vægt og de lækre håndtag gør det nemt at tage kurvene med rundt samt ud til affaldscontainerne. Vasketøjskurvene fås i 3 forskellige designs og flere flotte farver. Alle produkter er håndsyede i Toscanske private hjem.

Oplev det flotte udvalg på FoodExpo 17. – 19. marts – Hal J1 7144.
www.lubechliving.dk

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up