Artikler

Opdag fordelene ved firkantede potter

arrow_backTil oversigten

23. april 2024 | Lübech Living

OOhh’s firkantede potter er ikke kun et miljøvenligt valg på grund af fx valget af materialer, de er også det perfekte valg til dine urter og blomster.

De firkantede potter er pladsbesparende. Du kan placere dem op ad en væg eller i hjørnet, hvilket gør dem fremragende til at udnytte rummet optimalt.

Formen gør det desuden let at gruppere potterne. De kan arrangeres side om side, så du let kan skabe smukke og sammenhængende plantearrangementer.

Vi ved alle, at størrelsen på potter til planter ændrer sig afhængigt af den type plante, vi køber - med et firkantet design fra vores Zero Waste papirkollektioner får du mere fleksibilitet og også mere plads.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up