Artikler

Skøn tilføjelse til OOhh’s Pulp kollektionen

arrow_backTil oversigten

31. oktober 2023 | Lübech Living

OOhh’s nye runde pulp potte udfordrer og komplimenterer den klassiske cylindriske form.

Med den nye runde Zero Waste papirspotte fra Pulp kollektionen, får du en smuk og enkel potte, der på en samme tid skiller sig ud og komplimenterer den klassiske cylindriske potteform. Designet tilbyder dig et interessant voluminøst udseende og et flot stykke håndværk. Potten kan benyttes til både potteplanter, afskårne blomster, tørrede blomster, som pynteskål eller noget helt femte.

Pulp konceptet stammer fra tanken om papmache, men er blevet taget til et nyt niveau med tynde vægge og en vandtæt foring. Med den indvendige foring kan du benytte produkterne til dine blomster og planter. Alle produkter i Pulp serien er fremstillet i OOhh’s eget zero waste papir og håndlavet af kvinderne i Lübech Living’s fair trade projekt.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up