Artikler

Håndlavede keramik-nyheder med unikke former

arrow_backTil oversigten

8. juli 2024 | Lübech Living

Oplev skønheden af dansk design med disse nye unikke OOhhx keramik produkter. Lily stagen, Ania bakken og Ania vasen er med deres elegante, unikke designs perfekte til at tilføje et strejf af elegance til enhver indretning.

Hvor kom inspirationen til disse designs fra?

Når vi designer produkter, kan inspirationen komme mange steder fra. Lily stagen er fx inspireret af åkanden med de runde blade der, yndigt ligger i lag på det stille vand, hvor kun små, bløde bølger giver en blid bevægelse i bladende. Kigger man derimod nærmere på de nye Ania designs, vil man se at bakken har samme form som toppen af ANV16 vasen fra sidste sæson, og den nye vase har samme form som bunden af ANV16. De tre designs udgør en lille familie i serien. En familie, som passer umådeligt godt sammen med Lily stagen.

Nyt elegant finish: Glossy Sand

Med de nye designs introduceres også et nyt finish til OOhhx keramik kollektionen. Nemlig Glossy finish i farven Sand. Den blanke overflade giver et nyt, friskt og elegant look, som understøtter mange forskellige indretninger. Samtidig er det virkelig smukt at mixe Glossy finish med den matte overflade, som vores keramik hidtil har været kendt for. Det giver et ualmindeligt godt samspil. Glossy Sand er eksklusivt at finde på vores tre nyheder.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up