Artikler

OOhhx by Lübech Living

arrow_backTil oversigten

11. januar 2023 | Lübech Living

Vores OOhhx kollektion består af genbrugsglas samt bæredygtig keramik.

Vores OOhhx kollektion består af genbrugsglas samt bæredygtig keramik. Vores glas kollektion er fremstillet i Europa af 100% genbrugsglas. Hele kollektionen er håndlavet, og størstedelen af kollektionen er mundblæst glas. Kollektionen består af 3 flotte grupper med hver deres kvalitet. Palma kendetegnes ved den flotte legende overflade. Valencia er en elegant kollektion af vaser, lysestager og skåle i flot mundblæst glas. Barcelona er en kollektion af flotte håndlavede vaser i kraftig genbrugsglas, der giver et flot og rustik look.

Vores OOhhx keramikserie er fremstillet ved hjælp af solenergi. Keramik er et naturprodukt, men produktionen kræver et stort energiforbrug og med vores OOhhx keramikserie er vi glade for at kan tilbyde interiør markedet et bæredygtigt alternativ til den nuværende keramik, der findes på markedet.

Læs mere om kollektionen her: https://lubechliving.dk/oohhx/

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up