Artikler

OOhh designer med savsmuld

arrow_backTil oversigten

11. august 2023 | Lübech Living

I bestræbelserne på at eliminere brugen af ​​maling er Lübech Living / OOhh Collection stolte af at introducere vores nye Wood’z kollektion. WOOD’z produkterne er fremstillet af Zero Waste papir som dekoreres med et smukt miks af savsmuld.

Vi anvender overskydende træ og savsmuld fra den lokale møbelindustri på Sri Lanka. Ved et nøje udvalg af savsmuld fra forskellige træsorter har vi skabt de smukkeste farvesammensætninger, og udvalgt vores foretrukne til FW23 sæsonen: Light Wood og Ash.

Vi introducerer bl.a. et XL sæt, WZX3 XL sættet, med 3 smukke
større produkter. De to største designs udskiller sig ved at passe til potteplanter og ikke afskårede blomster, som man ellers ville tænke. Det giver dig mange unikke dekorations muligheder.

Serien består desuden af en Pique Fleur vase, som giver mulighed for spændende dekorationer og lader dine blomster stå smukt, men også lysestager, pedistaler og potter.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up