Artikler

Fra uld affald til super lækre OOhh produkter

arrow_backTil oversigten

13. januar 2023 | Lübech Living

Denne flotte hængepotte er designet af Susanne Lübech & Josefine Vestergaard og er en del af OOhh’s Zero Waste uld kollektion. Den har et super flot design med flotte detaljer i Zero Waste læder og et stærkt håndtag. Potten fungere flot med grønne planter og krydderurter. Hæng dem i orangeriet, drivhuset, i køkkenet, entre, stue m.m.
Potten er også flot og funktionel at anvende til opbevaring af skriveredskabet, toiletsager m.m.

Potten er fremstillet i den fineste Zero Waste uld. I samarbejde med det danske mærke glerups har OOhh Collection skabt en smuk og funktionel kollektion af diverse interiør produkter. Uld har den unikke fordel, at det er et naturmateriale, det er et antibakteriel materiale, 100% bionedbrydelig, plet afvisende og har en isolerende effekt. Det er berigende at se hvilke fine produkter, der kan laves af materialer, som tidligere ville være endt som affald.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up