Artikler

Walk your flowers – med de nye Flower Clutches fra OOhh

arrow_backTil oversigten

12. januar 2023 | Lübech Living

De nye Flower Clutches inviterer til kreativitet. Inspirationen kommer fra – Walk your Flowers – hvor man henter sine blomster og bringer dem hjem i sin Clutch. Hænger dem op i vinduet, op at væggen, på et hjørne eller ligger dem på bordet som smuk bordpynt.

Clutchen findes i 2 størrelser, som inviterer til at lave små såvel som større kreationer. Materialet er OOhh Zero Waste Paper og fremstillet i Lübech Living’s Fair Trade projekt på Sri Lanka.

Clutchen er tilgængelig i 3 smukke farve Burnt Olive, Sort og Misty Pink. De kan opleves på Formland Messen i Januar. Hal J1, 7118.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up