Artikler

Skal din terrasse have en mere bæredygtig profil?

arrow_backTil oversigten

11. marts 2024 | Lübech Living

’All Nature’ kollektionen fra OOhh Collection tilbyder flotte udendørsvenlige blomsterkrukker, som kan hjælpe med, at skabe et super lækkert miljø i din gårdhave og på terrassen.

’All Nature’ er fremstillet af 100% naturlig latex og genanvendt savsmuld fra de lokale møbelsnedkere på Sri Lanka. All Nature er endvidere fremstillet af kvinderne i OOhhs kvindeprojekt på Sri Lanka. Et projekt, OOhh Collection startede i 2010, som fokuserer på at bidrage til social ansvarlighed og miljøhensyn ved at producere med genbrugsmaterialer, samt naturmaterialer og ved at udnytte at kunne tørre sine produkter i den naturlige sol, for at reducere brugen af energi.

Med en smuk taktil overflade samt to fortryllende farver: sort og taupe, vil All Nature krukkerne ikke kun pryde din gårdhave eller terrasse, men kan også med stor fordel anvendes indendørs til dine større planter eller krydderurter i køkkenet. All Nature kan opleves på FoodExpo 2024 – Hal J17144.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up