Artikler

Flotte håndlavet påskeæg i Zero Waste papir fra OOhh Collection.

arrow_backTil oversigten

19. december 2023 | Lübech Living

I en tid, hvor der er brug for mere omtanke og ansvarlighed, hvorfor ikke lade din påskeudsmykning afspejle dette? OOhh’s serie af påskepynt gør det muligt at pynte på fineste vis.

Disse påskeæg fra OOhh Collection er fremstillet af datoudløbet aviser indsamlet fra de lokale avissælgere på Sri Lanka samt OOhh's eget zero waste papir. Hvert påskeæg er håndlavet med omhu af kvinderne i OOhh's fair trade projekt og med sans for detaljen, hvilket gør hver enkelt æg helt unik. Du kan vælge æggene i 3 flotte farver hvid, sort eller Lotus yellow. Lotus yellow har sin helt egen historie og skabt på skønnest vis.

Susanne Lübech havde et ønske om at mikse rester af blomsterblade ind i OOhh’s Zero Waste papir og på et af sine mange besøg på Sri Lanka fandt hun frem til sammen med OOhh’s team på Sri Lanka at OOhh kunne aftage aflagte blomster fra de nærliggende templer. Disse aflagte Lotus blomster bliver nu mikset med OOhh’s zero waste papir og resultatet er det smukkeste papir, som passer perfekt til at skabe en skøn påskestemning.

Uanset om du hænger æggene på en stor gren, på en enkelt gren eller anvender dem i en smuk dekoration vil de være en fryd for mange sanser. Miks med stor fordel æggene med de andre smukke påskeartikler fra OOhh og skab en smuk påskestemning.

Æggene kommer i en skøn gaveæske med 2 store og 2 små æg i hver og æsken er også fremstillet af genbrugspapir.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up