Artikler

Smukke vaser i 100% genanvendt glas

arrow_backTil oversigten

25. april 2024 | Lübech Living

Mindsk energiforbruget ved at genanvende glas.

OOhhx fra Lübech Living bruger kun 100% genanvendt glas, da det giver store miljømæssige fordele. Det reducerer CO2 og sparer energi - der skal bruges ca. 30% mindre energi til at smelte genbrugsglas sammenlignet med råt jomfrumateriale. Glas kan genanvendes uendeligt uden forringelse af kvalitet og renhed. En bæredygtig indsats der er svær at ignorere og overkommelig at implementere.

Den første tilføjelse til OOhhx kollektionen var en serie af smukke mundblæste genanvendte glas, særligt udvalgt fra en anerkendt europæisk glasfabrik. Når man kan genanvende, synes vi også man bør.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up