Artikler

Vaskbart papir til servering og opbevaring

arrow_backTil oversigten

14. marts 2024 | Lübech Living

UASHMAMA er kendt for deres ikoniske PAPER BAGS, som er den ideelle løsning til både servering og opbevaring. Papirposerne er fremstillet af UASHMAMA's eget AGGO® papir, som er fremstillet af cellulose fibre fra plantage opdyrket FCS certificeret træ. Den specielle behandling af papiret gør det både vaskbart og fødevaregodkendt, hvillket gør papirsposerne perfekte til bl.a. restaurant, hotel, køkken, badeværelse, børneværelse, kontor og stue.

De vaskpare papirposer kommer i 9 størrelser og et stort udvalg af farver og passer derfor til enhver stil, indretning og anvendelse.

UASHMAMA's papirsortiment spænder meget bredere end papirsposerne og alle produkterne er håndsyet i Toscana, Italien. UASHMAMA er det vi alle søger, når vi gerne vil reducere og genbruge for en miljøvenlig og ansvarlig livsstil.

Besøg Lübech Living og se mere på Foodexpo i Herning 17.-19. marts 2024 på stand J1 7144 eller gå ind på shop.lubechliving.com.

Flere artikler fra Lübech Living

Artikel er skrevet af:

Lübech Living

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi,

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Lübech Living

På messen

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Lübech Living

På messen

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Lübech Living

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Lübech Living

På messen

Mathias Møller

keyboard_arrow_up